Diana Pronk

Zoetermeer

“Ik was in spoor twee beland en was hier niet heel blij mee. Expertise zou mij begeleiden naar een meer passende baan. Ik was sceptisch maar stond open voor hulp. Ik werkte immers al 23 jaar voor dezelfde werkgever en had dus al die tijd geen sollicitaties gedaan, brieven geschreven etc. etc. .

We gingen aan de slag en er ging werkelijk andere wereld voor me open.”

“Expertise heeft mij geleerd hoe de digitale wereld van vacatures werkt. Er werd een LinkedIn pagina aangemaakt. Er werden gesprekken met mij gevoerd zodat ik overtuigd werd van mijn eigen kunnen en we gingen verschillende sollicitatiebrieven schrijven, zowel gericht op een vacature als open, om meer kans te hebben op een uitnodiging door een werkgever.”

“Expertise heeft gezorgd voor goede begeleiding, hierdoor heb ik vertrouwen in mijzelf gekregen en ben ik mij bewust geworden van mijn eigen kunnen en kracht.”

“Ik zit nu volop in allerlei sollicitatieprocessen. Ik kan niet zeggen dat ik de banen voor het uitkiezen heb, maar dat is ook niet van deze tijd. Ik heb er volop vertrouwen in dat er uit de lopende sollicitaties een baan komt voor mij. Zo niet, dan zoek ik verder en zal uiteindelijk slagen. Dit gevoel van vertrouwen in mijzelf heb ik mede te danken aan Expertise.”

“Ben je op zoek naar werk, wil je werkgever jou herplaatsen, zit je in spoor twee of lukt het gewoon weg niet om een andere baan te vinden?

Ben jij als werkgever bereid of verplicht gesteld jou personeel een goede kans op de arbeidsmarkt te geven?

Dan beveel ik Expertise aan!”
“Het is wel belangrijk dat je zelf open staat voor ideeën en feedback. Het maakt niet uit hoeveel hulp je krijgt: als je niet wilt dan zal het niet lukken."

Wilma Beij

Den Haag

Mijn ervaring met het re-integratie traject van EEGA Expertise.

“Het was erg prettig dat de afspraken bij mij thuis konden plaatsvinden."

“Vriendelijk.”

“Expertise toont begrip voor moeilijke situatie, ook in het geval van privé situaties.”

“Expertise heeft mij actief geholpen door bijvoorbeeld aan te melden bij de vacaturebank en mijn cv erop te zetten.”

“Expertise heeft mij geleerd om een goede sollicitatiebrief te schrijven.”
“Expertise heeft ervoor gezorgd dat ik de beschikking kreeg over Microsoft Word en heeft mij geleerd te werken met Word.”

“Het waren prettige afspraken de afgelopen 7 maanden waarin ik veel geleerd heb en waar ik de komende tijd veel profijt van zal hebben.”